Viestintä


Viestintä on merkityksellinen ja strateginen osa Valonian työtä. Viestinnän asiantuntijat osallistuvat hankkeiden toteuttamiseen aina alkuideoinnista saakka. Autamme mielellämme myös kuntia viestimään entistä tehokkaammin kestävän kehityksen teemoista. Ota yhteyttä ja tule juttusille!

Maiju Oikarinen

viestintäasiantuntija
maiju.oikarinen@valonia.fi
0405299411

Anna Sampo

viestintäasiantuntija
anna.sampo@valonia.fi
040 197 2257

Seuraa Valoniaa somessa!

Tilaa uutiskirjeemme

Sähköpostiosoitteesi:


Valonian uutiskirje on helpoin tapa pysyä kartalla tekemisistämme.

Kirjeeseen on koottu ajankohtaisinta tietoa Valonian hankkeista ja tapahtumia sekä muita mielenkiintoisia linkkinostoja. Kirje ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tutustu uusimpaan uutiskirjeeseemme:

Kesäkuu 2021

Valoniassa on pitkä historia kuluttajaneuvonnassa ja yksi konkreettinen keinomme on lähestyä maakunnan paikallismedioita viikottain Ekovinkillä. Ekovinkit ovat vapaasti kaikkien medioiden hyödynnettävissä – kirjoittajan ja Valonian julkaisun yhteydessä.

Ekovinkki on pikku-uutinen, joka pureutuu johonkin kestävän kehityksen tai esimerkiksi luonnon monimuotoisuuden teemaan kuluttajaa puhuttelevasta näkökulmasta. Pyrimme nivomaan arkitasolla toteuttamiskelpoiset vinkit ajankohtaiseen teemaan tai suurempaan kokonaisuuteen.

Julkaisemme mielellämme myös vierailevien kirjoittajien Ekovinkkejä! Jos mielessäsi on hyvä aihe, ota yhteyttä viestintään.

Ekovinkit sähköpostiisi?

Sähköpostiosoitteesi:


Uusimmat Ekovinkit

PNG (rgb) – Käytä tätä logoa verkossa:


PDF (cmyk) – Käytä tätä logoa painotuotteissa:


Muita väri- ja kokoversioita tai tiedostomuotoja logosta voit pyytää tarvittaessa viestintäasiantuntijoilta.