Oletko kehittämishaluinen ja selkeäsanainen energia-asiantuntija? Haluatko olla aidosti ratkaisemassa energiamurroksen haasteita?  

Valonia on Varsinais-Suomen alueen kuntien yhteinen kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio. Toimimme osana Varsinais-Suomen liittoa, jonka päätehtävinä on maakunnan yleinen kehittäminen ja aluesuunnittelu. Yhteistyössä alueen eri sidosryhmien kanssa autamme Varsinais-Suomen kuntia, yrityksiä sekä asukkaita pienentämään hiilijalanjälkeään sekä parantamaan energiatehokkuuttaan ja ympäristövastuullisuuttaan. Toimipisteemme sijaitsee Turussa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana tekemässä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä, sisällöltään kiinnostavan tehtäväkentän, monialaisen ja innostuneen asiantuntijatiimin, modernit toimitilat sekä joustavat etätyökäytännöt.

Keskeiset työtehtävät

  • Alueellisena energianeuvojana vastaat esimerkiksi kuntien, asukkaiden, taloyhtiöiden ja yritysten ajankohtaisiin kysymyksiin yhdessä toisen energia-asiantuntijamme kanssa. Taustatukea ja -tietoa tarjoavat mm. valtakunnallinen neuvojien verkosto, Energiavirasto ja Motiva.
  • Yhdessä Valonian tiimin kanssa autat kuntia ja muita toimijoita toteuttamaan ilmastotyötä kohti hiilineutraalia Varsinais-Suomea
  • Osallistut Valonian hankesuunnitteluun, tapahtumien järjestämiseen ja viestinnän sisällöntuotantoon omaan tehtävänkuvaasi liittyen

Mitä odotamme?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii energiaosaamisen lisäksi viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä ymmärrystä ilmastotyöstä ja kestävästä kehityksestä myös laajemmin. Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä tehtävään liittyvää työkokemusta. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä hoitaa useita samanaikaisia aikatauluihin sidottuja tehtäväkokonaisuuksia. Työkielenä on suomi.

Hae 21.10. mennessä!

Kerro hakemuksessa omasta osaamisestasi, verkostoistasi sekä tekemistäsi alan töistä. Tehtävä sopii myös hiljattain valmistuneelle henkilölle, joka on innostunut syventämään oppimaansa ja kehittämään itseään asiantuntijatyössä. Katsomme eduksi jo tehdyn neuvonta- ja viestintätyön eri sidosryhmien kanssa sekä kokemuksen ja tietämyksen alan lainsäädännöstä ja KETS-sopimuksista. Eduksesi katsomme myös englannin ja ruotsin kielen osaamisen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen tehtäväkohtainen palkka perustuu KVTES:n mukaisesti suoritettuun tehtävien vaativuuden arviointiin ja on 3233,40 euroa/kk (+ mahdolliset KVTES:n mukaiset työkokemus- ja henkilökohtainen lisä). Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.11.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 30.5.2023, mutta sisältää mahdollisuuden jatkoon rahoituksen varmistuttua.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi 21.10.2022 mennessä.


Lisätiedot

Riikka Leskinen

toimialapäällikkö
riikka.leskinen@valonia.fi
044 907 5995