Kohtaamispaikka kestävän energian edelläkävijöille: teemoina aurinkoenergia sekä epäonnistumisista oppiminen

Aika: 17.10.2019 klo 17–19
Paikka: Ravintola Koulu, Eerikinkatu 18, Turku

Kaipaatko tilaisuuksia avautua ja keskustella rakentavasti aurinkoenergian piloteista ja kokeiluista sekä niihin liittyvistä haasteista? Onnistuneista kokeiluista kerrotaan mielellään, mutta entä ei-niin-putkeen menneet kokeilut? Niissäkin olisi paljon arvokasta opittavaa.

MIKSI?
Uudenlaisiin kestäviin energiaratkaisuihin liittyviä kokeiluja ja pilotteja toteutetaan Suomessa jo innokkaasti. Jotta ei keksittäisi pyörää uudelleen, olisi kuitenkin tärkeää, että kokeiluista saadut arvokkaat opit – niin onnistumiset kuin takapakit – leviäisivät tehokkaammin kokeilijoiden kesken ja myös tärkeille sidosryhmille. Näin vauhditamme energiamurrosta ja matkaa kohti kestävää yhteiskuntaa.

MITÄ?
Energiapioneerien After Work on paikka jakaa näitä oppeja rennossa ilmapiirissä. Tilaisuudessa omia oppimiskokemuksiaan jakamassa ovat keksijä ja tietokirjailija Janne Käpylehto sekä Lähienergialiiton toiminnanjohtaja Tapio Tuomi. Pääpaino tapahtumassa on kuitenkin keskustelulla ja vertaisoppimisella pienissä ryhmissä. Tarjolla olutta/viiniä ja suolapalaa.

KENELLE?
Tapahtuma on suunnattu kaikille aurinkoenergian ratkaisujen kehittäjille, käyttäjille ja muuten aurinkoenergian kanssa tekemisissä oleville. Kokeilun koolla ei ole väliä – niin pienet projektit kuin suuremmatkin hankkeet ovat arvokkaita. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman järjestää Smart Energy Transition ja Valonia.

Lisätietoja: Jenni Happonen, jenni.happonen(at)helsinki.fi & Harjula Liisa

Eerikinkatu 18, Turku

Liisa Harjula

energia-asiantuntija
liisa.harjula@valonia.fi
040 1820 412