Oletko pienyrittäjä Kaarinan, Raision, Paraisten, Someron tai Laitilan alueella? Varsinais-Suomen Yrittäjät tarjoavat yhdessä yhteistyökumppanien kanssa vuoden 2020 aikana alueen pk-yrityksille mahdollisuutta osallistua yritysten uudistumiskykyä tukevalle uudistumispolulle. Polku tarjoaa yrityksille työkaluja liiketoiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen sekä uusien yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Lisäksi tarjolla on oppeja markkinoinnista, myynnistä, yrityksen talouden seurannasta, tuotekehityksestä sekä liiketoiminnan digitalisoimisesta.

Valonia on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneista Tahdo uudistua -kampanjassa. Vuoden aikana järjestetään teemakohtaisia tapahtumia ja työpajoja, joissa myös Valonia on mukana. Valonia tuo yritysten ulottuville kestävyysnäkökulmaa, kiertotalouden osaamista sekä ilmastotoimien oikeaoppiseen viestintään liittyvää tietotaitoa.

Mukaan ilmoittautuville yrityksille pyritään vuoden 2020 aikana löytämään asiantuntijoiden avulla sopivat työkalut ja väylät yrityksen toiminnan uudistamiseksi. Uudistumispolku on osallistujille maksuton. Yritykset ovat tervetulleita yhteen, useampaan tai vaikka kaikkiin matalan kynnyksen tapahtumiin viiden kunnan alueella.

Huhti-toukokuuussa 2020 järjestetään myös poikkeustilanteen huomioiva viiden viikon mittainen Rohkeus uudistua -virtuaaliyhteisö ja verkkovalmennussarja 15.4.–13.5.2020 keskiviikkoisin klo 9–10.30. Virtuaalimatkalla keskitytään voimavarojen  lisäämiseen poikkeustilanteessa ja suunnataan katsetta tulevaan. Verkkovalmennussarja sisältää alustukset ajankohtaisiin teemoihin sekä erilaisia osallistavia tehtäviä ja keskusteluja. Lue lisää täältä.

Yritykset voivat ilmoittautua mukaan Uudistumispolulle täällä.

Varsinais-Suomen Yrittäjät -logo

Hankeaika

01.01.2020– kesä 2021

Kuvassa henkilö katsoo tietokonetta, teksti: Yrittäjä, haluatko uudistaa yritystäsi? Oletko kehittämishaluinen? Astu uudistumispolulle

Anna von Zweygbergk

Anna työskenteli Valoniassa ilmastoasiantuntijana huhtikuuhun 2023 asti.

Riikka Leskinen

toimialapäällikkö
riikka.leskinen@valonia.fi
044 907 5995

Anni Lahtela

kehittämisasiantuntija

Vapaalla 1.7.2022 alkaen