Valonialaiset, samoin kuin koko Varsinais-Suomen liitto, lomailevat pääsääntöisesti heinäkuun ajan. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä Riikka Leskiseen.

Kevät on ollut jälleen työntäyteinen ja Valonian ajankohtaisista uutisista voitkin saada katsauksen siihen, minkälaisten asioiden parissa on viime aikoina tehty töitä.

Vuoden aikana olemme saaneet myös hyvää uutta asiantuntemusta tiimiimme. Alla olevassa kuvassa ovat uusimmat vahvistuksemme, energia-asiantuntija Miika Huhtala sekä paikkatieto-osaaja, projektityöntekijä Omar Badawieh. Lisäksi viime vuoden harjoittelijamme Olli Haapanen on siirtynyt kestävän liikkumisen projektiasiantuntijan tehtäviin. Kuva on napattu Valonian virkistyspäivänä, jolloin vierailimme Pöytyän Yläneellä Pyhäjärven rannalla muun muassa melomisen ja saunomisen merkeissä.

Alueellinen energianeuvonta lomalla heinäkuun, Motiva vastaa sähköpostikysymyksiin

Valonian energianeuvonta lomailee heinäkuun. Valtakunnallisesti Motivan energianeuvonta vastaa kansalaisten energiakysymyksiin sähköpostitse läpi kesän. Vastauksen saaminen sähköpostitse voi kestää hieman tavanomaista kauemmin, mutta kysymyksiä käsitellään viikoittain. Motivan verkkosivuilta löytyy paljon ajankohtaista tietoa kesäkodin ja mökin energia-asioihin.

Nyt on aika hengähtää hetki. Mukavaa ja virkistävää kesää kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Kaksi melojaa vihreässä kanootissa Pyhäjärvellä, taustalla metsäinen ranta. Päällä teksti: Hauskaa kesää! sekä Valonian logo.

Riikka Leskinen

toimialapäällikkö
riikka.leskinen@valonia.fi
044 907 5995