Varsinais-Suomen Yrittäjät tarjoavat vuoden 2020 aikana Kaarinan, Raision, Paraisten, Someron ja Laitilan alueen pk-yrityksille mahdollisuutta osallistua yritysten uudistumiskykyä tukevalle uudistumispolulle. Polku tarjoaa yrityksille työkaluja liiketoiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen sekä uusien yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Lisäksi tarjolla on oppeja markkinoinnista, myynnistä, yrityksen talouden seurannasta, tuotekehityksestä sekä liiketoiminnan digitalisoimisesta.

Vuoden aikana järjestetään teemakohtaisia tapahtumia ja työpajoja, joissa myös Valonia on mukana. Valonia on yksi Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaneista Tahdo uudistua -kampanjassa. Valonia tuo yritysten ulottuville kestävyysnäkökulmaa, kiertotalouden osaamista sekä ilmastotoimien oikeaoppiseen viestintään liittyvää tietotaitoa.

Yritykset voivat ilmoittautua uudistumispolulle ja vuoden 2020 aikana jokaiselle yritykselle pyritään asiantuntijoiden avulla löytämään sopivat työkalut ja väylät yrityksen toiminnan uudistamiseksi. Uudistumispolku on osallistujille maksuton. Yritykset ovat tervetulleita yhteen, useampaan tai vaikka kaikkiin matalan kynnyksen tapahtumiin viiden kunnan alueella.

Kevään 2020 poikkeuksellisessa tilanteessa yrityksille järjestetään myös viiden viikon mittainen Rohkeus uudistua -virtuaaliyhteisö ja verkkovalmennussarja keskiviikkoisin klo 9-10.30 15.4.–13.5.2020. Kokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden totutella uuteen ja tuulettaa omaa toimintaa turvallisessa ympäristössä. Lue lisää täältä.

Yritykset voivat ilmoittautua mukaan Uudistumispolulle täällä. Lisätietoa Uudistumispolusta Varsinais-Suomen Yrittäjien verkkosivuilla.

Anni Lahtela

kehittämisasiantuntija

Vapaalla 1.7.2022 alkaen

Anna von Zweygbergk

Anna työskenteli Valoniassa ilmastoasiantuntijana huhtikuuhun 2023 asti.

Riikka Leskinen

toimialapäällikkö
riikka.leskinen@valonia.fi
044 907 5995