Etsimme Valoniaan paikkatieto-osaajaa projektityöntekijäksi vahvistamaan vesiensuojelua ja luonnon monimuotoisuutta edistävien hankkeiden toteutusta.

Työn kesto on alustavasti 4–5 kk 1.4.–31.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Heinäkuussa toimistomme on suljettuna, joten työt keskeytyvät noin 2–4 viikoksi (palkaton jakso).

Haemme projektityöntekijää etenkin seuraaviin tehtäviin:

 • QGIS ja ArcGIS -ohjelmilla tehtävien paikkatietoaineistojen koostaminen, käsittely, analyysit ja visualisointi valuma-aluesuunnitelmia varten
 • Vesiensuojeluun, virtavesikunnostuksiin, metsien luonnonhoitoon, luonnon monimuotoisuuteen ja muihin aihepiireihimme liittyvä sisällöntuotanto ja viestintä (esimerkiksi tiedotteet, sosiaalisen median päivitykset, aineistojen visualisointi)
 • Osallistuminen tarvittaessa myös maastokartoituksiin, virtavesikunnostuksiin sekä tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyihin

Työtehtäviä voidaan sovittaa osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työt liittyvät etenkin Valuma-aluesuunnittelu ja puunkäyttö maa- ja metsätalouden vesienhallinnassa ja vesiensuojelussa sekä Hyyppäränharjun METSO-yhteistoimintaverkosto -hankkeiden työtehtäviin.

Mitä toivomme sinulta:

 • Olet yhteistyökykyinen ja toimit tiimissä, mutta osaat tarttua tehtäviin myös oma-aloitteisesti. Sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn myös etätöissä.
 • Olet huolellinen ja sinulla on aidosti mielenkiintoa ympäristöasioiden edistämiseen.
 • Hyvät viestintätaidot: kirjoitat sujuvaa tekstiä ja tarvittaessa hahmotat karttadatasta olennaisen viestintää varten. Edellytämme sujuvaa suomen kieltä.
 • Hyödynnät itsenäisesti avoimia paikkatietoaineistoja ja sinulla on erinomaiset paikkatietotaidot erityisesti mainituilla ohjelmilla. Olet hyödyntänyt paikkatieto-osaamista jo aiemmissa työtehtävissäsi.

Mitä tarjoamme:

 • Mahdollisuus tutustua kestävän kehityksen käytännön työhön ja mielenkiintoiset työtehtävät
 • Mukavan, keskustelevan ja motivoituneen työyhteisön
 • Modernit työvälineet ja -tilat Turun Aurajokirannassa
 • Joustava etätyömahdollisuus (myös rajoitusten ulkopuolella) sekä liukuva toimistotyöaika
 • Lounasedun ja virike-edun

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen projektityöntekijän palkka on 2450 euroa/kk.

Jätä hakemus!

Kerro osaamisestasi, motivaatiostasi sekä aiemmasta työkokemuksesta etenkin mainittuihin tai vastaaviin tehtäviin liittyen. Toimenkuvaa täsmennetään valitun henkilön mukaan, joten kerrothan kiinnostuksen kohteistasi!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi 18.2.2022 klo 16 mennessä. Kirjoitathan viestin otsikkoon, että haet nimenomaan Valonian projektityöntekijän paikkaa.

Ilmoitus on julkaistu myös yliopistojen JobTeaser työpaikkaportaalissa.

Valonia on puolueeton ympäristö- ja ilmastoasioiden asiantuntijaorganisaatio. Toimialueenamme on Varsinais-Suomi ja autamme kuntia, yhteisöjä sekä asukkaita toimimaan ympäristön ja ilmaston paremman tilan puolesta. Toimimme osana Varsinais-Suomen liittoa, joka aluekehitysviranomaisena vastaa maakunnan yleisestä kehittämisestä sekä maakuntakaavoituksesta.

Katariina Yli-Heikkilä

ympäristöasiantuntija
katariina.yli-heikkila@valonia.fi
040 552 2369

Jarkko Leka

vesi- ja luontoasiantuntija
jarkko.leka@valonia.fi
040 197 2265