Kerro meille, missä on erityisen oivallinen pyöräparkki – tai missä sellaista erityisesti kaivattaisiin? Olemme kiinnostuneita etenkin yritysten, kunnan kiinteistöjen ja taloyhtiöiden pyöräpysäköinneistä!

Hyvin järjestetyllä pyöräpysäköinnillä parannetaan pyöräilyn arvostusta ja mukavuutta, edesautetaan pyörän pysymistä ehjänä sekä ehkäistään pyörävarkauksia. Myös ympäristö pysyy viihtyisänä, kun pyörille on oma paikkansa. Käyttäjäystävällinen ja turvallinen pyöräpysäköinti edesauttaa pyöräilyn suosion kasvua. 

Voita 100 euron lahjakortti valitsemaasi pyöräliikkeeseen!

Toimi näin:

  • Ota kuva hyvästä pyöräparkista ja lähetä se meille oheisella lomakkeella tai
  • Kerro lomakkeella, mihin pyöräparkkia kaivattaisiin ja miksi
  • Lähetä vastauksesi viimeistään 28.10.
  • Liitä mukaan yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan! Yhteystietoja (sähköposti/puhelin) käytetään ainoastaan arvonnan tuloksesta ilmoittamiseen.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Valonia osana pyöräpysäköinnin selvitys- ja edistämistyötä. Arvontaan voi osallistua ilmiantamalla hyvän pyöräparkin tai esittämällä toiveen sellaisen sijainnille oheisella lomakkeella 28.10. mennessä. Palkintona arvotaan 100 € arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan pyöräliikkeeseen. Arvonta suoritetaan ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse kampanjan päätyttyä lokakuun aikana. Jos voittajaan ei saada yhteyttä viikon kuluessa yhteydenotosta, järjestäjällä on oikeus arpoa palkinto uudelleen. Kyselyyn vastaaminen ja arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Kyselyn vastauksia hyödynnetään pyöräpysäköinnin kehittämiseksi. Valokuvia voidaan hyödyntää Valonian viestinnässä. Yhteystietoja (sähköposti/puhelin) käytetään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja voittajan tavoittamiseen, eikä niitä tämän jälkeen tallenneta mihinkään. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden jatkaa kampanja-aikaa halutessaan.

Osallistu 28.10. mennessä!

Kampanja on päättynyt.

Salla Murmann

Salla työskenteli Valoniassa projektiasiantuntijana marraskuuhun 2021 saakka. Nykyään hän toimii Varsinais-Suomen liiton liikennejärjestelmätyön erikoissuunnittelijana.

Paula Väisänen

kestävän liikkumisen asiantuntija
paula.vaisanen@valonia.fi
044 907 5986