Huom! Hakuaika tehtävään on päättynyt.


Etsimme kesän ja alkusyksyn ajaksi
 harjoittelijaa pääsääntöisesti kestävän liikkumisen projekteihin. Työ toteutetaan kahdessa jaksossa, alustavasti 2.5.–30.6. ja 1.8.–30.9. (tai sopimuksen mukaan). Työt keskeytyvät heinäkuun ajaksi, jolloin Varsinais-Suomen liitto on suljettuna. Toimipisteemme sijaitsee Turussa. 

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kestävän kehityksen käytännön työhön sekä mukavan, tehokkaan ja keskustelevan työyhteisön mielenkiintoisine työtehtävineen. Voit olla opiskelija tai vastavalmistunut, mutta edellytämme aitoa kiinnostusta kestävän kehityksen teemaa kohtaan sekä aikaisempaa työkokemusta tai osaamista vastaavista työtehtävistä.  

Harjoittelijan keskeisimpiä tehtäviä:

  • pyöräilyn edistäminen: osallistuminen kampanjoiden ja tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen mm. Pyöräilyviikolla sekä Euroopan Liikkujan viikolla syyskuussa
  • sisällöntuotanto Valonia.fi -verkkosivuille sekä osaamisen tai kiinnostuksen mukaan muihin kanaviin  
  • osallistuminen Valonian viestinnän sekä pyöräilyä edistävän oppimateriaalin suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Etsimämme harjoittelija on kirjallisesti lahjakas, huolellinen ja omaksuu uudet työtehtävät ripeällä otteella. Hanketyö on luonteeltaan vaihtelevaa ja kampanjoita toteuttaessa tilanteet elävät nopeastikin, joten luovuus, sopeutumiskyky ja ketteryys ovat tässä hyödyllisiä ominaisuuksia.  

Soveltuvia koulutusaloja ovat esimerkiksi viestintä, energia- ja ympäristötekniikka, maantiede, yhteiskuntatieteet tai humanistiset aineet. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, motivaatiostasi sekä aiemmasta työkokemuksesta etenkin vastaaviin tehtäviin liittyen. Harjoittelijan toimenkuvaa täsmennetään valitun henkilön mukaan, joten kerrothan myös, mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi paikkatietotehtävistä, valokuvaamisesta, videoiden tekemisestä, graafisesta suunnittelusta tai palvelumuotoilusta. 

Valonia on puolueeton kestävän kehityksen ja energia-asioiden asiantuntija- ja palveluorganisaatio. Autamme Varsinais-Suomen kuntia, yrityksiä sekä asukkaita pienentämään hiilijalanjälkeään sekä parantamaan ekotehokkuuttaan ja ympäristövastuullisuuttaan. Toimimme osana Varsinais-Suomen liittoa, joka aluekehitysviranomaisena vastaa maakunnan yleisestä kehittämisestä sekä maakuntakaavoituksesta.  

Työsuhde ja palkkaus 

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 1850 euroa/kk. 

Lähetä hakemus 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi 8.4.2020 klo 16 mennessä.   

Lisätiedot 

Piirroskuva, jossa megafoni ja teksti:

Riikka Leskinen

toimialapäällikkö
riikka.leskinen@valonia.fi
044 907 5995