Lähde mukaan Suomen suurimpaan ulkona oppimisen tapahtumaan!

ULOS – UT – OUT kokoaa satoja opettajia, kasvattajia, ohjaajia, päättäjiä ja tutkijoita etsimään yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen ja innostumaan ulkona oppimisesta. Tämän vuoden teemana on muutos – tule muutoksentekijäksi!

Ulos – Ut – Out -tapahtuman järjestämisestä vastaavat Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry, Suomen nuorisokeskusyhdistys ry, Suomen Metsäyhdistys ry, Finlands Svenska Idrott rf, Suomen Ympäristöopisto SYKLI, FEE Suomi ja WWF Suomi. Järjestelytoimikunnassa ovat mukana järjestäjien lisäksi Freshabit LIFE IP -hanke. Ohjelmaa on toteuttamassa runsaslukuinen joukko erilaisia toimijoita. Myös Valonia on mukana!

Ulos-ut-out -tapahtuman logo

Ohjelmassa

Koko tilaisuuden ohjelma on koottu tapahtuman verkkosivuille, jossa sisältöjä voi tarkastella muun muassa kohderyhmittäin.

Valonian ohjelmaosuudet

Puheenvuorot V: Muuttuvat toimintaympäristöt

  • Energiaviisas koululainen – viestinnällinen materiaalipaketti alakouluihin Silja Ngobese, Valonia
  • IImastokirittäjät – toimintamalli ilmasto- ja kestävän kehityksen opetukseen Anna von Zweygbergk, Valonia

Valonian oppimateriaalityöpaja: kiertotalous, liikennekasvatus ja vesiensuojelu

Työpajan aikana esitellään kolme ympäristökasvatusmateriaalia ja pienryhmätyöskentelyssä pääset tutustumaan tarkemmin valitsemaasi materiaaliin. Työpajoihin osallistutaan etänä, mutta ne pyritään järjestämään niin, että jokainen olisi tahollaan ulkona.

Aika ja paikka

15.–17.6.2021

Toiminnallinen, vuorovaikutteinen ja elämyksellinen ohjelma toteutetaan nyt ainutlaatuisen yhteistyön voimin virtuaalisena uudella tapahtuma-alustalla.

Valonian ohjelmaosuudet ovat keskiviikkona 16.6.

  • klo 10.45–12.15: Asiantuntijapuheenvuorot
  • klo 17.30–19.00: Oppimateriaalityöpaja

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen on auki ULOS-UT-OUT -tapahtumasivulla

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50 € osallistumismaksu, joka kattaa tilaisuuden koko ohjelmatarjonnan. Huomioithan, että työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Miriam Sewón

projektiasiantuntija
miriam.sewon@valonia.fi
040 1258 418

Jarkko Leka

vesi- ja luontoasiantuntija
jarkko.leka@valonia.fi
040 197 2265