Aika

Keskiviikko 25.11.2020 klo 17.30-19.30

Paikka

Teams-kokous

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 22.11. ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetetään kokouslinkki 24.11.

Ohjelmassa

Jokainen meistä voi vaikuttaa siihen, kuinka puhtaasti puut palavat omassa tulisijassa. Savupiipusta tupruaa ilmaan runsaasti päästöjä etenkin silloin kun puita poltetaan taitamattomasti tai käytetään märkää puuta. Savu on haitallisia ihmisten terveydelle ja myös vähentää viihtyisyyttä sekä naapurisopua.

Opi vähäpäästöisen ja energiatehokkaan puunpolton niksit webinaarissamme. Kerromme, mikä on helpoin tapa aloittaa puiden poltto, miten puita lisätään ja millä tavoin lämmityskerta lopetetaan. Tulisijan käyttöön opastaa Warma-Uunit Oy:n toimitusjohtaja Vesa Salminen. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä mukana oleville asiantuntijoille.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan asukkaille, mutta myös muualla asuvat ovat tervetulleita osallistumaan.

Webinaari järjestetään osana EAKR-rahoitteista Kuivaa asiaa-hanketta, jossa ovat mukana TTS Työtehoseura, HSY ja Turun kaupunki. Valonia (Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus) vastaa käytännön järjestelyistä.

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Liisa Harjula

energia-asiantuntija
liisa.harjula@valonia.fi
040 1820 412

Kaksi henkilöä uunitehtaan esittelytiloissa.
Takka, jossa palaa tuli.