Tervetuloa kuulemaan uudenlaisesta lähijakelupistekonseptista ja sen mahdollistamista lisäpalveluista!

Kuntalainen, vapaa-ajan asukas, paikallinen yrittäjä tai yhdistystoimija – tervetuloa tutustumaan lähijakelupistekonseptiin ja keskustelemaan ajankohtaisista palvelutarpeista.

Yleisötilaisuuden tarkoituksena on kuulla, millaisia logistiikkaan ja pakettipalveluihin liittyviä toiveita Naantalin saaristoisilla haja-asutusalueilla on tällä hetkellä. Myöhemmin tänä vuonna tehdään sähköinen kysely, jonka avulla selvitetään tarkemmin muun muassa tässä tilaisuudessa esiin nousseita kysymyksiä.

Aika

24.11. klo 17.30 – 19.30

Paikka

Sinervon talo, Sauniementie 7, Velkua Naantali

Ohjelmassa

  • Lähijakelupistekonseptin ja hankkeen esittely, Paula Väisänen, Valonia/Varsinais-Suomen liitto
  • Työpaja-osio kahvitarjoilun merkeissä
  • Keskustelua ja tilaisuuden yhteenveto

Sinervon talo

Sauniementie 7, Velkua
Logot: Valonia, Naantali, Maaseutu.fi, Leader Varsin Hyvä, EU-lippu

Mukana keskustelemassa ovat Naantalin kaupungin kehittämispäällikkö Tiina Rinne-Kylänpää sekä elinkeinoasiamies Lassi Rosala. Tilaisuus järjestetään terveysturvallisuuteen liittyvät määräykset huomioiden.

Tilaisuuden järjestävät Naantalin kaupunki sekä Valonia ja se osa Lähijakelupisteiden esiselvitys- ja kokeiluhanketta 2021–2022. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Maaseuturahastosta, osana kansallista Leader-ohjelmaa. Hankkeella pyritään yhdistämään Naantalin kaupungin tarpeet älykkäiden kylien ja lähipalveluiden kehittämiseksi sekä kansalliset ja kansainväliset tavoitteet ilmastopäästöjen leikkaamiseksi uudenlaisia logistiikan palveluita kehittämällä.

Lisätietoa lähijakelupistekonseptista

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 22.11. klo 16 mennessä.

Paula Väisänen

kestävän liikkumisen asiantuntija
paula.vaisanen@valonia.fi
044 907 5986