Aika

04.02.2020 klo 18.00-20.00.

Paikka

Laitilan kaupungintalo, Keskuskatu 30, kokoushuone 232, 2. krs.

Ohjelmassa

Aurinkosähkön yhteishankintaan etsitään osallistujia helmikuun loppuun mennessä

Laitilan pientaloasukkaiden aurinkosähkön yhteishankinta jatkuu vuodenvaihteen tauon jälkeen. Tavoitteena on saada vähintään kymmenen osallistujaa helmikuun 2020 loppuun mennessä.

Infotilaisuudessa kerrotaan, mistä yhteishankinnassa on kyse. Lisäksi käydään läpi aurinkosähkön hankinnan perusteet, kuten mitoitus, tuotanto, käyttömahdollisuudet ja asennus ja lupa-asiat sekä yhteishankintaan liittyvät yksityiskohdat.

Yhteishankinnan osallistujien kokoamisen ja Avaimet käteen -toimitusten kilpailutuksen suorittaa Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus Valonia. Laitilan kaupunki osallistuu hankkeeseen tiedonvälittäjänä. Yhteishankinta on osa kaupungin HINKU-toimintaa ja kuntalaisten aktivoimista uusiutuvan energian käyttöön.

Miten osallistun?

Ilmoittautuminen mukaan yhteishankintaan tapahtuu täyttämällä sähköinen osallistumislomake.

Lomakkeita saa myös paperisena ympäristöpäällikkö Tuija Kailasteelta.

Aurinkosähköjärjestelmien kilpailutus tehdään maaliskuun alussa, mikäli koossa on vähintään kymmenen osallistujaa. Asennukset toteutetaan kesällä 2020.

Jos haluat mukaan aurinkosähkön tuottajien joukkoon, tule infotilaisuuteen 4.2.2020 klo 18.00-20.00.

Lisätiedot

Liisa Harjula

energia-asiantuntija
liisa.harjula@valonia.fi
040 1820 412

Tuija Kailaste

ympäristöpäällikkö
Laitilan kaupunki
etunimi.sukunimi@laitila.fi

Infotilaisuus ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen mukaan yhteishankintaan tapahtuu täyttämällä sähköinen osallistumislomake. Lomakkeita saa myös paperisena ympäristöpäällikkö Tuija Kailasteelta.

Tietopaketti aurinkosähkön yhteishankinnasta

Aurinkosähköä kotiin -sivusto on Motiva Oy:n ylläpitämä puolueeton tietopankki, joka sisältää tietoa aurinkopaneelien sijoituksesta ja mitoituksesta, laitteista jne. Siellä on myös käyttäjän kokemuksia.