Kansalaiset tarvitsevat konkreettisia ohjeita energiankulutuksen pienentämiseksi nopeasti ja tehokkaasti. Kutsumme energianeuvonnan parissa toimivia henkilöitä ja organisaatioita mukaan valmistautumaan energiatekoihin ja kuulemaan kansallisesta energiansäästökampanjasta sekä mahdollisuuksista osallistua sen viestintään.

Motiva, Valonia ja muut alueelliset energianeuvojat järjestävät monipaikkaisen tapahtuman, jossa kuullaan ajankohtaista tietoa energiatalveen varautumisesta valtakunnallisesti ja jokaisessa maakunnassa. Päätapahtuma on Helsingissä. Helsingin päätapahtumassa klo 10–11 järjestetään valtakunnallisesti seurattavissa oleva studiokeskustelu, jota johdattelee uutisankkuri Keijo Leppänen. Keskustelua seurataan myös Varsinais-Suomen alueellisessa tilaisuudessa.

Aika

22.9.2022 klo 09.00 – 12.00.

Paikka

Turku, tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on tarkoitettu energianeuvonnan parissa toimiville organisaatioille, joille lähetetään sähköpostikutsu. Jos koet kuuluvasi kohderyhmään, etkä ole saanut kutsua tai olet muuten kiinnostunut tilaisuudesta, lähetä sähköpostiviesti Liisa Harjulalle Valoniaan.

Ohjelmassa

Turussa järjestettävä tilaisuus alkaa kahvituksella klo 8.30.

Klo 9.00 ohjelmassa on alueellisen energianeuvonnan tilannekatsaus, jonka jälkeen seurataan päätapahtuman studiokeskustelua klo 10.00–11.00 etäyhteyksin. Keskustelun päätyttyä pohdimme alueellisen yhteistyön muotoja energiansäästökampanjasta viestimiseen.

Tilaisuus päättyy klo 12.00.

Lisätiedot

Valtakunnallinen Energianeuvonnan vuosipäivä 22.92022, päätapahtuma ja linkit eri alueiden tietoihin:

Energianeuvonnan vuosipäivä Helsingissä – Motiva

 

Energirådgivningens årsdag – Parallellt evenemang i Vasa.

Du kan delta i evenemanget på distans eller på plats. För det parallellt evenemang i Vasa, vänligen följ den här länken.

vasa-parallellt_evenemang_programmet.pdf (thermopolis.fi)

Käsi, joka säätää termostaattia, teksti: Energianeuvonnan vuosipäivä 22.9.. Logot: Energiavirasto, Motiva.

Liisa Harjula

energia-asiantuntija
liisa.harjula@valonia.fi
040 1820 412