Ajankohtaisia pyöräilykuulumisia, erilaisia toimijoita ja mielenkiintoisia tilastonostoja kokoava Pyöräilykatsaus on koottu ensimmäistä kertaa Turun seudulla. Katsauksessa ovat mukana Kaarina, Lieto, Naantali, Raisio ja Turku. Vuoden 2019 Pyöräilykatsaus on ensimmäinen laatuaan, jatkossa katsaus on määrä koota joka toinen vuosi.

Katsauksessa kerrotaan viimeaikaisista sekä lähivuosina edessä olevista uudistuksia liittyen esimerkiksi pyöräväyliin ja niiden uudistamiseen. Myös esimerkiksi matkailu ja talvipyöräily ovat saaneet omat teemasivunsa.

Julkaisu toteutettiin Valoniassa osana Liikkumisen ohjaus Varsinais-Suomessa -hanketta ja sen kokoamiseen osallistui myös Varsinais-Suomen ELY-keskus, Varsinais-Suomen liitto sekä katsauksessa mukana olevien kuntien edustajia.

Lataa tästä

Lataa tästä Pyöräilykatsaus2019!
Ladda ner Cykelöversikt 2019!

Somesta näkyvyyttä pyöräilyn edistämiselle

Pyöräilykatsauksen yhteydessä järjestettiin somekampanja, jossa katsauksen teema-aukeamia nostettiin esiin. Kampanjamateriaalit laati viestintätoimisto Telegraafi.

Alla esimerkkejä kampanjan somekuvista. Kuvat ovat vapaasti hyödynnettävissä Pyöräilykatsauksen jakamista varten. Kysy lisää viestinnältämme, mikäli haluat promota Pyöräilykatsausta omissa kanavissasi!

Maiju Oikarinen

viestintävastaava
maiju.oikarinen@valonia.fi
0405299411

Mikko Koskinen

Mikko työskenteli Valoniassa kestävän liikkumisen asiantuntijana joulukuuhun 2018 saakka.