Ruoantuottajan työkalupakki on nopea perehdytysopas julkisiin tarjouskilpailuihin osallistumeen. Pakin avulla halutaan kannustaa myös pienempien volyymien tuottajia osallistumaan mukaan esimerkiksi kuntien hankintoihin.
Työkalupakin sisältö
- Lähiruoan hyödyt eri tahoille auki kirjoitettuna: hyödyt tuottajille, aluetaloudelle, ympäristölle, kunnille ja kuntalaisille
- podcast-sarjan: kolme myyttiä julkisista hankinnoista
- Julkiset hankinnat haltuun! Perehdytys kilpailutukseen osallistumiseen vaihe vaiheelta
Lataa tästä
Ruoantuottajan työkalupakki (PDF)
Lisätiedot
Ruoantuottajan työkalupakki laadittiin osana Tarjousosaamista ruoantuottajille -hanketta.

Riikka Leskinen
toimialapäällikkö
riikka.leskinen@valonia.fi
044 907 5995

Liisa Harjula
energia-asiantuntija
liisa.harjula@valonia.fi
040 1820 412
