Hämeen ammattikorkeakoulu yhteistyökumppaneineen järjestää keväällä 2018 haja-asutuksen vesihuollon suunnittelijakoulun (5 op). Suunnittelijakoulu koostuu kahdesta kahden päivän lähijaksosta ja niiden välissä olevasta etäjaksosta. Koulutuksessa perehdytään kiinteistön vesihuoltoon, talousvesikaivon kunnostamiseen, jätevesien käsittelymenetelmiin, kiinteistöllä tehtäviin esiselvityksiin sekä jätevesienkäsittelyjärjestelmien toimintaan ja toteuttamiseen. Koulutuksen lopuksi voi suorittaa myös FISE:n suunnittelijapätevyyden.

Haja-asutuksen vesihuollon suunnittelijakoulu järjestetään 9.–10.4. ja 7.–8.5.2018 Hämeenlinnassa, Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa. Koulutus koostuu luennoista, harjoitustehtävistä, maastoharjoituksista, tutustumiskäynnistä ja loppukokeesta.

Suunnittelijakoulun hinta on 810 € + alv 24 %. Hinta sisältää koulutuksessa jaettavan aineiston, lounaat ja kahvit.

FISE-pätevyystentti haja-asutuksen vesihuollon suunnittelijalle 

Suunnittelijakoulun päätteeksi on mahdollista osallistua FISE-tenttiin. Haja-asutuksen vesihuollon suunnittelijan pätevyys todetaan FISE-tentillä. FISE on neutraali toimija, jonka toimintaa ei ohjaa kaupalliset, taloudelliset tai puolueelliset tekijät. Pätevyys on ammattitaidon riippumaton ja puolueeton arvio.

FISE:n pätevyystentin hinta on 120 € + alv 24 %.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Tarkemmat tiedot suunnittelijakoulun ohjelmasta ja ilmoittautumisohjeet löydät Hamk.fi-sivustolta.

Sitovat ilmoittautumiset 26.3.2018 mennessä.

Lisätiedot

Eija Raimovaara, projekti-insinööri

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 046 922 6388